Vacatureomschrijving

Als professioneel inkoper heb je verstand van zaken, weet je hoe een supply chain werkt en overzie je de keten. Je weet als geen ander wanneer je moet schakelen om de organisatie optimaal te ondersteunen.

In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor een specifiek inkooppakket en werk je nauw samen met de afdelingen engineering, productie en logistiek.

Je hebt ervaring in het selecteren en kwalificeren van leveranciers op basis van QLTC. Daarnaast is je relatiebeheer met leveranciers een van je competenties. Ook onderhandel je met leveranciers over prijzen, voorwaarden en initieer je verbetertrajecten gericht op performance verbetering en/of kostenreducties. Verder sluit je contracten af die zijn afgestemd op de behoefte van de klant.

Het is een functie met veel vrijheid, variatie en verantwoordelijkheid en je rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Standplaats

Omgeving Eindhoven

Wat heb je nodig?

  • HBO werk- en denk niveau
  • Een opleiding richting Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Minimaal 4 jaar inkoopervaring in de technische sector
  • Goede kennis van supply chain processen
  • Ervaring met ERP-systemen, kennis van Navison is een pré

Wie ben jij?

De Inkoper die wij zoeken is analytisch sterk, zoekt zelfstandigheid en houdt van een breed pakket aan verantwoordelijkheden.

Je bent een stevige persoonlijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent doortastend, ambitieus en resultaatgericht. Daarnaast ben je een teamplayer en een stevige onderhandelaar. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, Duits is hierbij een pré. Ook beschik je over commercieel inzicht en heb je een hands on mentaliteit.

Wat bieden wij

De mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen. Uiteraard verwachten we dit ook van onze nieuwe collega.

Wat kun je verwachten

Wij zorgen dat je je snel thuis voelt in ons team. We zien je CV en motivatiebrief graag tegemoet.

Solliciteren

Dat kan meteen hieronder!