Login

Projectbureau met hart

 

In 2007 is Angelscompany B.V. gestart met haar activiteiten als projectbureau met hoger technisch opgeleiden.

Angelscompany B.V. richt zich met name op hoogwaardige technologiebedrijven die innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Daarbij richt het projectbureau zich op projecten binnen de vakgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica en Fysica. 

De projecten worden veelal op locatie uitgevoerd door een vaste kern van technisch specialisten. Deze specialisten zijn gemotiveerd, beschikken over de benodigde kennis en het juiste opleidingsniveau om op de meest efficiënte en snelle manier projecten succesvol te realiseren.

Angelscompany B.V. is gespecialiseerd in projectsourcing van hoogopgeleide technisch specialisten. Daarbij dienen ambitie, innovatieve ideeën en ondernemerschap als basis om uit te groeien tot ingenieursbureau met gespecialiseerde expertise in de technische industrie.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de carrière mogelijkheden bij Angelscompany B.V., neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in een persoonlijk gesprek dieper in op uw wensen en ambities voor de toekomst!

 

 

 

 

 

 

AngelsCompany B.V. 

Kerkenbos 10-63 L 

6546 BB Nijmegen 

Tel.: 024-3733028