Login

Technisch Consultant

Angelscompany B.V. voert projecten uit binnen de technische branche voor met name research and development afdelingen in opdracht van technologiebedrijven. De projecten worden veelal op locatie uitgevoerd door een vaste kern van technisch specialisten. Angelscompany B.V. heeft deze keuze bewust gemaakt om haar specialisten in te zetten op innovatieve werkzaamheden op een hoog technisch niveau om nu en in de toekomst zorg te dragen voor een uitdaging op maat.

Ter versterking van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een Technisch Consultant.

Jij haalt jouw dagelijkse energie uit sales- en netwerkactiviteiten die succesvol bijdragen aan de huidige ontwikkelingen bij bestaande en potentiële opdrachtgevers. Door jezelf te verdiepen en te verplaatsen in onze opdrachtgevers weet jij als geen ander jouw signaleringsfunctie optimaal uit te nutten en te vertalen naar passende klantgerichte oplossingen. Je bent de spin in het web en professioneel gesprekspartner voor onze projectmedewerkers en leidt personeels- en capaciteitsgerelateerde vraagstukken in goede banen.

 

Jij :

Afgeronde HBO opleiding of WO opleiding Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica of Natuurkunde;

Minimaal 1 jaar relevante werkervaring;

Affiniteit met Techniek;

Communicatief sterk;

Klantgerichte instelling;

Sterke representatieve vaardigheden;

Doorzetter;

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wij:

Ondernemend;

Groeiend;

Ambitieus;

Betrokken;

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

Passende beloning.

 

Ben jij of herken jij jezelf in het voorgestelde profiel en ben je er van overtuigd dat dit jouw baan is, laat het ons weten!

Stuur jouw CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en overtuig ons dat jij dé persoon bent voor de job!!

 

 

 

 

 

 

AngelsCompany B.V. 

Kerkenbos 10-63 L 

6546 BB Nijmegen 

Tel.: 024-3733028